VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена

Актьорът в грозен скандал с Камелия Воче
Обновена: 3 ное 2014 14:10 | 31 окт 2014 08:45, Александър Попов
99
VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена
Снимка: VIP Brother

Влади Въргала бе унизен от продуцентите на VIP Brother, след като излъчиха кадри с клозетен мирис.

Всичко започна с възлагането на новата мисия, която изправи съквартирантите срещу техните фобии. И докато поспаливците Аръков и Кучкова бяха поставени в стая с часовници, а Воче и Кали в миризлива и мръсна кабина, на Въргала му се наложи да се черви.

На Влади му бе показан пред всички съквартиранти запис от разговор между Кали и Камелия Воче, които коментираха хигиената му, колко се къпе, колко му е мазна косата, колко дни имал разстройство и как опикавал тоалетната.

Унижението стана пълно, след като неговата мисия се оказа да не се къпе до второ нареждане, а останалите трябваше да му дават съвети за хигиена.

Видеото отключи агресията на Въргала срещу Кали и най-вече срещу Воче, която застана зад думите си и го нарече "миризливец", както и че бил "мас и лой".

Той, от своя страна, я нападна с епитети като "мерзка", "долна", "жалка" и допълни, че изказванията, че не се къпе са чиста лъжа.

Актьорът получи подкрепа от повечето участници, а Вулева заяви, че хигиената на общуване на Камелия е много по-гнусна дори от най-мръсния човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, за пари какво ли не прави човек!
19
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ходи да псува жена си, която чисти след него. Много лесно псува и младия Уош му приглася по професионална линия навярно. Когато жените ги ограничаваха с храната - псуваха крещяха, сега държи речи как трябвало да се съобразяват и Уош вика "да, брато прав си". Това някакъв сексизъм ли е, да каже психоложката, ако й стиска.
18
5
 
48
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 9 години
Обърнахте ли внимание, как се държеше Кали по време на скандал между Влади и Воче. Нито лук яла ни го мирисала. Така се държат българите , вместо да застанат на нечия страна.Държание на Вулева беше коренно противоположно и затова аз уважавам рускини. Те не предават.
17
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кали и Воче са изключително елементарни и долни същества. Влади е прекрасна душа и много чист човек. Защо му трябваше да влиза в тая помия Вип Брадър??? Добрите хора винаги са правени на нищо в тая *** България... Без думи.
16
8
 
13
 
! Отговори
Мони преди 9 години
Биг брадър унижи Въргала , като му възложи тази мисия и потвърди верните констатации на Воче,Кали и другите в къщата.Защо не унижи в мисия Вулеви, за чиято хигиена се заговори много отпреди,определено ги толерира и щади достойнството им .А и всички съквартиранти потвърдиха с препоръките си , че Въргала изглежда нечистъплътен .Биг брадър крайно време е да спретне унизителна мисия и за Вулевите...
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от 100 км личи, че влади, албена и мама са нечистоплътниот 100 км личи, че Смуче е нечистодушна лелкаот 100 км личи, че Мигли Рашидов няма да си вземе всички кинти от КТБ колкото и да ревеот 100 км личи, че ви мислят за ***
14
25
 
11
 
! Отговори
иво преди 9 години
А този *** Влади в началото какво разправяше за Албена Вулева, а сега е пръв приятел на нея и майка и. Е това се казва хигиена на душата.
13
1
 
12
 
! Отговори
Интелект преди 9 години
Какво стана с мисията с фекалиите ?
12
8
 
10
 
! Отговори
Ели преди 9 години
До анонимния, който ме нарича *** без да ме познава- дръж си я сам и после си измий ръцете. Сигурно нямаш приятелка (съпруга) и деца, защото всеки, човек който живее с някого се съобразява. Това са елементарни неща.
11
4
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
Ех, тази световна конспирация! За всичко са ни виновни други - "кой ми ср@ в гащите" :D
10
2
 
44
 
! Отговори
с преди 9 години
Тъжно ми е, защото в това кретеническо предаване има два типа хора - такива, които са отчаяни и са там само заради хонорара, а другите са най-обикновени *** парчета и диви ***, на които шанса да си покажат липсата на култура и впечатляващата тъпота пред публика, е шанса на живота им. Съществуването на това предаване е извънредно нерелевантно.
9
2
 
37
 
! Отговори
ПАДЕНИЕ преди 9 години
Елементарщината настъпва с активното участие на всички вестници, телевизии и радио! Не може едно такова пошло и примитивно предаване като Биг Брадър да се излъчва в най-гледаното време, и то без цензуриране на просташкия език на "виповете"! Изобщо тия от СЕМ защо получават заплати? Или рушветите да си затварят очите и ушите са по-тлъсти? Отврат! Явно плана за тотално опростачване на нацията върви с пълна сила!МИЗЕРНИЦИ!
8
4
 
36
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Баси пачите! За такива орално само немит целия до каламбаците!
7
40
 
13
 
! Отговори
ели преди 9 години
Мисля, че Камелия и Кали са много прави. Когато живееш с някой започва да ти прави впечатление и най-малкото нещо. В случая се видя как Влади излиза от *** и не си изми ръцете. После отрича. Дори и децата знаят, че редица заболявания се предават именно чрез мръсни ръце.
6
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въпрос на време беше от това предаване да се разнесе клозетен мирис -това всъщност му е естествения аромат.
5
2
 
50
 
! Отговори
Soros преди 9 години
А относно темата за мен Влади е пич! Не знам финансовите му проблеми,но това е цял мазохизъм да стоиш във къщата със тия псевдо випове ,то се вижда и чува само викове псувни и каква ли не буламач .
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В шоуто се вкарват хората, за да ги унижават, а не да ги величаят, такъв им е бизнеса. Ако вкарат що годе нормални няма да има интрига. Трябват им екземпляри с емоционална и психическа нестабилност.
3
2
 
48
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Да е жив и здрав Въргала и да ги...въргаля,защото още не сме видели потвърждение на този емблематичен...прякор.
2
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е мръсно това, което влиза в устата, а това, което излиза от нея
1
2
 
70
 
! Отговори
Дудуци преди 9 години
Много гадно унижение от едно отвратително предаване!Относно Кали и Воче, мръсно тяло се мие, но *** душа никога! Можеш ли да си толкова ненормален, че да броиш на човек пръцканията! Абсолютни кукувици! Относно реакцията на Влади, беше много мек! На негово място щях да ги направя луди!